De-a valma…

Diana, luptam alaturi de tine! 29 august 2013

Filed under: Amestecate — sorinborodi @ 17:01
Tags: , ,

diana

Sala Sporturilor din Dej va găzdui în 10 septembrie un concert caritabil, fondurile încasate urmând a fi donate în scop umanitar Dianei Morariu.

La concertul extraordinar din 10 septembrie de la Dej vor participa printre alții Aurel Tămaș, Ovidiu Komornyik si Deea și Dinu Maxer.

Din program nu lipsesc momentele vesele asigurate de Rabă și Miron Cornel, sau un recital susținut de Cvartetul Cantabile. Spectacolul va începe la ora 18:00.

Biletele pentru acest concert caritabil se pot cumpăra de la Centrul Cultural ”Arta”, iar în ziua evenimentului se pot cumpăra bilete și de la Sala Sporturilor. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Diana Morariu a fost diagnosticată cu cancer la pancreas, ajuns în stadiul IV, și pentru a supraviețui are nevoie disperată de o intervenție chirurgicală. Profesoara din Dej de 48 de ani va fi operată la o clinică din Austria specializată în astfel de cazuri.

Pe langa sprijinul moral pe care DIANA il primeste din partea familiei si a prietenilor , este nevoie si de sprijin financiar. Toti cei care doresc sa o sustina o pot face prin donatii in contul deschis la Banca Transilvania Dej , pe numele sotului sau MORARIU CALIN TRAIAN : RO64BTRLRONCRT222144801.

Mai multe informaţii puteţi obţine la numărul de telefon 0742 270 978 (Anca Paşca Pop).

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s