De-a valma…

Un text fara titlu. Ce titlu poti da gunoiului? 9 Iulie 2011

Filed under: Amestecate — sorinborodi @ 16:00
Tags: , , , , ,

Cam la 2 ore de la lansarea “bombei” referitoare la Bac-ul dat de Funeriu in Franta, am inteles ca este o mistificare. Aparea in lista un nume rar intalnit (“Furtwengler Brett”) si, dupa o cautare, l-am gasit pe lista candidatilor din 2011. In acel moment, am inteles ca totul este o contrafacere.
Regret ca un om integru ca Funeriu este tarat intr-o astfel de mizerie. Sper ca lucrurile sa nu ramana asa, “in coada de peste”.
Am si un regret personal: prin natura evenimentelor, am fost nevoit sa urmaresc Antena 3, post pe care candva l-am eliminat din grila de programe memorate in TV. Acum, am “intrat” si la ce am asistat? O muiere isterica urla in platou, imputandu-i ministrului Funeriu refuzul intrarii pe post, cu precizari.  Pur si simplu, ca asa vrea cucoana. Acel studio mi-a lasat impresia unui garaj in care se turneaza o productie porno ieftina, cu gospodine si manelisti.

Anunțuri
 

2 Responses to “Un text fara titlu. Ce titlu poti da gunoiului?”

 1. alehandro Says:

  Sunt un cadru didactic absolvent,inainte de revolutie si disperat,la ora actuala deoarece ministerul educatiei ne pune pistolul la cap!!
  ROG UN ARTICOL IN ZIAR PE TEMA DE MAI JOS CUM CHINUIE IAR,MINISTERUL BUGETARII,SI SA-I DESCALIFICE,APOI DATI AFARA!!
  Mai precis nu ne mai recunoaste diplomele IP3,iar conditiile de echivalare sunt imposibil de atinss,astfel ne arunca inca 3 ani in bratele universitatilor,pt a ne continua studiile,insa suntem saraciti,complet,si nu ne mai permitem taxa de 3100 ron,sau deplasarea in oras,deoarece majoritatea,avem,familii,cu copii,si asa am fost prioiectati,pe vremea comunismului,sa ocupam,posturi la tara,si sa ne stabilim acolo,cu acesta diploma de invatzamat scurta durata,adica 3 ani colegiu.SSD.

  Cerere oficiala de sesizare a Comisiei Pentru Combaterea Discriminarii

  Rog frumos sa comparati,cele 2 metode,din atasament si sa sesizati,diferenta uriasa!!

  Pentru Educatoare e simplu,si citez mai jos

  ii)nu au fost sancţionaţi/sancţionate disciplinar şi au obţinut calificativul „Foarte bine” în ultimii 2 ani şcolari încheiaţi, respectiv calificativul parţial „Foarte bine” în anul şcolar în care solicită recunoaşterea;
  (iii)au obţinut cel puţin definitivarea în învăţământ la data solicitării;
  (iv)deţin avizele şi atestatele necesare pentru ocuparea postului didactic la data solicitării, conform Metodologiei privind mişcarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar;
  (v)au participat la programe de formare continuă sau perfecţionare, avizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului în ultimii 5 ani, în specialitate, didactica specialităţii sau în domeniul psihopedagogiei,cu 100 credite

  La noi in gimnaziu,documentul SSD,din atasament,se schimba treaba si se cere,cumulativ, gradul I,si calificativul foarte bine,pe ultimii 5
  ani

  1)SE FACE O MARE DISCRIMINARE,intre cadrele din inv primar,educatoare,la care e suficient,definitivatul,cu calificativ pe ultimii 2 ani,si groaznic,pt profesorii de scoala generala,IP3(colegiu 3 ani),iar la art 6 ne desfiinteaza,in cazul in care nu echivalam diploma,si ne declara necalificati!!

  2)O alta discrepanta,o semnalez,la echivalare IP3,adica,se lasa o portita de scapare,doar profesorilor de sport,care o pot face,doar cu definitivatul.

  Rog prin intermediul dv,sa se reclame acest lucru,adica acest,abuz,delirant
  al arogantului ministru si sa se conteste metodologia,oriunde este posibil,si sa se aplice conditii uniforme,si drepturi egale,la fel ca la invatatoare,respectiv ciclul,primar.

  Rog sa se dea in judecata ministerul,pt discriminare,abuz si incalcarea drepturilor,de egalitate,a tratatiei,angajatului,in munca,si degradarea,arbitrara,prin,simplu, ordin de ministru,a unor studii,diplome,recunoscute de 30 ani,in invatamant,emise de universitati,abilitate,atunci,si in prezent!

  Deoarece gradele nu sunt obligatorii,si actualmente,s-au modificat,in asa fel,incat nu se mai pot obtine,decat foarte,foarte, greu,deoarece ajungi la gradul I,numai,si numai,in 8ani,consecutivi,de la definitivat!!
  (4 ani,de la def,dai gr II,dupa,inca 4 ani dai,gr I)

  http://www.dppd.ase.ro/index.php/ro/perfec…nerale-gradul-i

  La care adaug,ca,si calificativele obtinute sunt subiective,si nu au legatura cu diploma,iar sa le ceri,pe ultimii 5 ani inseamna aberatie totala!!

  Daca ai acum 3 ani,in urma, doar calificativ,”bine”…din cauza,sa zicem, directorului,care nu te place,inseama ca,datorita ministrului,nu poti echivala,si ramai fara loc de munca!!

  http://www.cncd.org.ro/contact/
  Adresa: Piata Valter Maracineanu nr 1-3, sector 1, 010155 Bucuresti
  Telefon: +4 021 312.65.78 ; +4 021 312.65.79
  Fax: +4 021 312.65.85
  Email: support @ cncd.org.ro

  Biroul teritorial Mures

  Adresa: Str. Cuza Voda nr. 22, cam. 51-52, 540027 Tirgu-Mures
  Telefon: 0365.56.02.60

  Biroul teritorial Buzau

  Adresa: Bulevard Balcescu Nicolae, Nr. 48, Et. 2, Ap. 41 – Cladirea prefecturii
  Telefon: 0338.56.01.60

  http://www.fsli.ro/Contact.php

  Bd. Regina Elisabeta, nr. 32, sect. 5, cod 050012, BUCURESTI

  +4021.315.16.95 (Telefon)
  +4021.315.78.70 (Telefon)
  +4021.312.58.37 (FAX)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s