De-a valma…

Ajutor pentru Andrei 2 Septembrie 2009

Filed under: Amestecate — sorinborodi @ 12:26
Tags: , , , , , ,

Buna,

 Sunt Andrei si m-am nascut pe 8 octombrie 2008.

Andrei

Inca de la nastere am avut numeroase probleme, fiind internat si operat la varsta de numai sase zile de enterocolita ulcero-necrotica, cu complicatii grave – peritonita cu septicemie. Cu ajutorul bunului Dumnezeu si al unor medici minunati de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” Bucuresti, am trecut peste acest moment greu, dupa mai bine de doua luni de tratament in spital, in sectiile de terapie intensiva si pediatrie. Astazi, implinesc zece luni, din care sase le-am petrecut internat in spital, avand diferite infectii severe: faringita acuta, stomatita micotica, anemie carentiala, otita medie, otomastoidita (cu interventie chirurgicala), enterocolita, infectie cu bacilul piocianic, septicemii cu candida, acidoza.

Acum sunt din nou in spital, internat cu laringita si, din nou, infectie cu bacilul piocianic si acidoza metabolica. In urma unor analize specifice efectuate la Institutul National „Victor Babes”, concluzia a fost ca sistemul meu imunitar a fost si este foarte afectat, orice afectiune, oricat de mica si de banala ar parea, manifestandu-se mult mai intens si mai grav. Dupa alte analize, efectuate de aceasta data la Spitalul de Copii din Zurich , Elvetia,diagnosticul a fost neutropenie severa. Dupa un nou set de analize efectuate la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” Bucuresti ,concluzia este destul de dura : eu sunt victima unei combinatii de doua boli ,de multe ori devastatoare: una pe metabolism (acidemie organica) si alta pe imunitate (neutrtopenie). 

Din pacate, un diagnostic final si un tratament adecvat (care in unele cazuri este zilnic si pe viata) nu pot fi stabilite decat tot in urma unor analize specifice efectuate in strainatate. Un lucru este totusi cert, chiar daca este foarte dur: cu toata bunavointa, priceperea si profesionalismul lor, medicii din Romania nu ne pot ajuta, datorita lipsei de experienta, a aparaturii si a studiilor de cercetare pe aceste tipuri de tratamente.    Singura noastra sansa ramane astfel tratamentul in strainatate, unde din pacate C.N.A.S. nu ne-ar deconta (prin formularul E112) un tratament pentru o boala cronica.

   Eu nu stiu ce inseamna toate aceste cuvinte, stiu doar ca ma chinuie si nu ma lasa sa ma bucur de viata. 

   Cei care doresc sa imi intinda o mana de ajutor o pot face in conturile umanitare de mai jos, deschise la Banca Comerciala Romana, Sucursala Rm. Sarat :

Cod IBAN :  RO65 RNCB 0097 0039 9051 0001  – LEI

Cod IBAN :  RO38 RNCB 0097 0039 9051 0002  – EURO

Cod BIC (sau SWIFT) : RNCBROBU    sau : RNCBROBUXXX 

Nume titular cont :  Bilauschi Daniela Nicoleta

Pentru o vorba buna, va rog sa luati legatura cu parintii mei : 

Daniela Bilauschi  : 0745.06.33.42

e-mail : dana_bilauschi@yahoo.com

Lucian Bilauschi  : 0745.00.24.30

e-mail: lucian_bilauschi@yahoo.com

Informatii mai multe puteti obtine de pe site-tul meu : http://andreibilauschi.xhost.ro/

Va multumesc din suflet!

Andrei

Anunțuri
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s