De-a valma…

Cin’ sa fie baietii rai care baga bete in roatele educatiei ? 22 august 2008

Filed under: Amestecate — sorinborodi @ 0:49
Tags: , , ,

Exista opinia,raspandita printre unii profesori,ca marasmul in care se afla invatamantul ar fi consecinta unor actiuni intentionate,subtil coordonate din umbra.Cunoasteti cu totii aceste idei vehiculate:mai usor „exploatezi” o comunitate compusa din indivizi needucati,neinformati etc.Nu e cazul sa reiau aici acest gen de argumentatie.
Alte pareri sustin ca ….da,exista o actiune concertata de subminare,dar care este orchestrata din exterior.Mai direct spus,Europa ne-ar vrea prosti,pentru a nu cuteza a fi altceva decat o mana ieftina de lucru si o piata comoda de desfacere.
Ce sa spun,am intalnit chiar si argumentul ca aceasta atitudine voit rautacioasa (asa zic partizanii teoriei !) a Europei vis-a-vis de invatamantul nostru ar avea la origine un anumit soi de „ciuda”,mai veche,ca vezi-doamne de ce elevii nostri luau asa multe premii (chiar asa ?)la Olimpiade internationale etc.

Sa nu-i uitam si pe cei ce nu dau doi bani pe aceste „teorii ale conspiratiei” si care cred ca starea actuala a invatamantului este numai si numai consecinta nepriceperii celor ce au fost / sunt la timonă.
Asadar,cin’ sa fie,cin’ sa fie ?Masoneria,KGB-ul,Mossadul,CIA,Partidele autohtone sau pur si simplu,nu e nimic de dibuit prin zonă ?

http://sorinborodi.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s