De-a valma…

Yang Peiyi,iarta-i ! 17 august 2008

Filed under: Amestecate — sorinborodi @ 9:42
Tags: , , ,

Yang Peiyi,iarta-i !

Yang Peiyi,vocea ta minunata nu a fost,se pare,suficienta pentru a reprezenta Marea China.Pentru asta te rugam sa-i ierti.Ei vor probabil ca peste tot sa apara doar chipul omului nou.
Dar ce sa ne miram,istoria mai consemneaza un caz in care un personaj de cosmar dorea o natiune de blonzi inalti cu ochi albastri.
Nu ai fost considerata demna pentru maretia acelui moment.Asa ca au facut un hibrid,o struţocamilă.In ochii lor tu ai fost gasita vinovata.Ca ai dintii stricati si pica rau la cameră.Ca esti putin cam dolofana pentru a ilustra Marea Stare de Exceptionala Sanatate a Comunismului pentru care individul in sine nu reprezinta nimic,daca nu serveste „interesului national”
Dar sa stii,Yang Peiyi,a ta este slava momentului !Iarta-i,te rugam.Ei nu stiu ca,prin natura firii si a simtirilor omenesti,un copil nu are cum sa fie urăt.
Iarta-i,ca doar tu poti face aceasta.Te-au transformat intr-un MP3 din recuzita lor poleita cu aur de gâscă si iluzii intru gloria socialismului cu specific chinez.
Poate acum nici macar nu ai dorinta de a-i ierta,esti prea neprihanita pentru a te afecta jocurile de culise si hârtia creponata in asa fel ca sa para mai creponata decat este in realitate.
Cand vei creste si vei munci,probabil,intr-o fabrica pentru 1 dolar pe zi,s-ar putea sa faci niste asociatii intre festivitatea deschiderii,asa cum a incercat ea sa-i faca pe chinezi mai chinezi decat sunt si alte tentative ale mintii omenesti de a falsifica realitatea.Si aceasta „cu voia,nu fara de voia”.Cam ca in brosurile unei anumite secte de rataciti,in care negrii nu sunt infatisati tocmai negri….ci asa,mulatri,ca sa nu fie „urâti”.Ochii oblici ai asiaticilor sunt un pic adusi din condei,albii sunt toti bronzati,iar Adam si Eva,in mijlocul fiarelor,arată ca proaspat iesiti de la coafor.
Dar până atunci,iarta-i ! Trebuia sa vina anul 2008 si sa ne aduca Olimpiada lui David Copperfield si al lui PhotoShop….
Ar trebui ca toate medaliile de aur sa ti le dea,le meriti.Tu esti cea mai mare victima a acestei festivitati faraonice.
Yang Peiyi,iartă-i si cântă,iti promit ca vom pune Youtube pe bară si vom privi fotografia ta,macar 3 minute cat tine melodia.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s